PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES

15
abril
2014

L’Ajuntament de Sabadell farà actuacions de millora del ferm de la Gran Via aquest estiu

Amb l’objectiu de millorar les condicions del ferm de la calçada de la Gran Via, l’Ajuntament ha aprovat de manera inicial...

Amb l’objectiu de millorar les condicions del ferm de la calçada de la Gran Via, l’Ajuntament ha aprovat de manera inicial el projecte d'obra per a la renovació i millora puntual del ferm de la calçada d’aquesta via. El vist i plau, que ha tingut lloc aquest matí en Junta de Govern, compta amb un pressupost d’execució de 99.727,57 euros.

El projecte té com a objectiu la millora global del paviment de la calçada d'aquest vial, a partir d'una proposta d'actuacions puntuals en aquells llocs on els paviments presenten patologies estructurals.

Amb l'objectiu d'aquesta millora global, també es proposen altres accions de caràcter puntual a zones on les patologies detectades són de caràcter superficial, però afecten al confort de la circulació de vehicles.

Es preveu que els treballs es portin a terme el proper mes d’agost per minimitzar les afectacions al trànsit, atesa la quantitat de vehicles que hi circulen a diari. En aquest sentit, la realització d'aquests treballs comportarà afectacions al trànsit que s'intentaran minimitzar amb desviaments de circulació puntuals, garantint en tot moment la circulació en els dos sentits i utilitzant els laterals en cas necessari.  

Tal com ha destacat el regidor d’Espai Públic, Cristian Sánchez,

la Gran Via és un del eixos viaris més importants de la ciutat i el seu ferm pateix sovint a causa del pas continu de vehicles, per això també és difícil actuar de manera global sense causar molèsties als conductors i conductores. Confio en la comprensió de la ciutadania durant el mes d’agost, ja que és un període en què l’activitat es redueix de forma important i això permetrà treballar en diverses parts de la Gran Via de manera simultània.

Durant el mes d’agost els conductors i conductores trobaran senyalització informant bre els treballs que s’estan portant a terme a la Gran Via. D’aquesta manera els conductors podran triar amb antelació rutes alternatives per circular.

Categories Mobilitat, Espai públic , Mobilitat i transport Tags Gran Via, mobilitat