PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES

22
Agost
2023

La Vuelta a Espanya recorrerà diumenge els principals carrers de Sabadell

La Vuelta a Espanya recorrerà diumenge els principals carrers de Sabadell

Sabadell serà un dels punts de pas de la segona etapa de la Vuelta Ciclista a Espanya, el proper diumenge 27 d’agost. Els principals carrers de la ciutat formen part del recorregut de l’etapa Mataró – Barcelona, amb 182 quilòmetres de distància.

La cursa ciclista entrarà al casc urbà des de la carretera c-155 i travessarà el pont de la Salut per continuar pel carrer de Vilarrúbies, la ronda de Zamenhof, plaça de Catalunya, l’avinguda de Francesc Macià, l’avinguda de la Concòrdia i l’avinguda de Matadepera. Sortiran de la ciutat per continuar la cursa en direcció al coll d’Estenalles. L’horari previst del pas dels corredors a Sabadell serà entre les 14:10 i les 14.15 hores. Abans, al migdia, passarà la caravana publicitària, la qual farà una aturada a l’avinguda de Francesc Macià, a l’alçada del llac del parc de Catalunya, i reprendrà la marxa minuts abans de l’arribada dels ciclistes.

L’esdeveniment afectarà el trànsit dels carrers que formen part del recorregut i que es tallaran durant uns 45 minuts (moments abans i durant el pas dels corredors). Els vehicles que vagin en direcció a Castellar hauran de circular per la Gran Via (pel pas subterrani, els laterals a l’alçada de Vilarrúbies estaran tallats). El transport públic es desviarà per la Gran Via i la carretera N-150.

La Vuelta a Espanya 2023 comença aquest dissabte 26 d'agost a Barcelona i finalitzarà el 17 de setembre a Madrid. Consta de 21 etapes i cobreix una distància total de 3.153 km.

Més informació

Categories Mobilitat, Cultura i esport, Esports, Mobilitat i transport Tags esport, la Vuelta, mobilitat, vuelta ciclista a Espanya