PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
           

RESIDUS

 

08
Juliol
2022

Inspeccions nocturnes per evitar l’acumulació de residus a la via pública

La iniciativa es durà a terme els caps de setmana entre els mesos de juliol i setembre

Inspeccions nocturnes per evitar l’acumulació de residus a la via pública

Evitar que els residus s’acumulin a la via pública, fora dels contenidors, és l’objectiu de la iniciativa que duu a terme l’Ajuntament de Sabadell des d’aquest mes de juliol. Per aconseguir-ho, s’ha posat en marxa un programa d’inspeccions nocturnes.

La supervisió es fa principalment a les zones de major concentració d’establiments comercials i de restauració durant els caps de setmana. Ha començat aquest mes de juliol i està previst que es perllongui fins el mes de setembre.

Els operaris revisen la via pública per comprovar que s’està fent un ús correcte de la gestió dels residus. És a dir, que es dipositen de forma adequada a cada un dels contenidors instal·lats als carrers de la ciutat.

Prèviament, durant el mes de maig, també es va dur a terme una campanya per informar tots els establiments de la zona centre de Sabadell que disposen d’una clau d’accés a les boques de recollida neumàtica que facilita l’operació de recollida de les escombraries que produeixen.

Cal assenyalar també, que l’Ajuntament ha augmentat també les inspecciones en aquesta zona de gran afluència ciutadana i que s’han obert expedients sancionadors en aquells casos en què s’ha detectat un ús inadequat del sistema de recollida de residus o bé s’ha comprovat que no s’han dipositat tal com correspon fer-ho.

L’Ajuntament recorda que cal mantenir l’espai públic net i que es responsabilitat de tota la ciutadania mantenir-ho en bon estat. Per aconseguir-ho cal utilitzar els mitjans que es posen disposició de la població com ara els contenidors i les papereres.

Categories Espai públic , Residus Tags Espai públic, Residus