PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
           

RESIDUS

 

18
Maig
2020

Les dues deixalleries de Sabadell tornen a obrir per a tothom, a partir de demà dimarts

Són els punts blau del Parc Central del Vallès i de Can Llong, oberts tots els dies de l’any

Les dues deixalleries de Sabadell tornen a obrir per a tothom, a partir de demà dimarts

Les dues deixalleries municipals que hi ha a Sabadell tornaran a obrir a partir de demà, dimarts 19 de maig, per al públic en general. Es tracta de la que hi ha al carrer de Moragas i Barret, 33, en l’àmbit del Parc Central del Vallès, al sud de la ciutat, i de la que s’ubica a l’avinguda d’Europa, 310, al barri de Can Llong, al nord.

L’horari d’obertura és l’habitual, de dilluns a dissabte, de 8 del matí a 8 del vespre, i els diumenges i festius, de 9 del matí a 2/4 de 3 del migdia. Per a accedir-hi, es prenen mesures de control d’accés per tal de complir les mesures de seguretat que requereix la situació actual. Així, els usuaris han de dur mascareta i guardar la distància de seguretat amb els altres usuaris i també amb els treballadors. Amb la reobertura als usuaris particulars que es farà demà, aquest servei normalitza l’activitat, després que l’Ajuntament hagi constatat un augment de peticions d’utilització en les darreres setmanes. A més, l’Agencia de Residus de Catalunya també recomana d’obrir aquests equipaments sempre que es puguin garantir les condicions de seguretat dels usuaris, com també dels treballadors i treballadores de les instal·lacions. Aquests dos punts blau van tancar el 16 de març a causa de l’estat d’alarma declarat pel Govern central dos dies abans. Més endavant, 28 d’abril, es van obrir, però només per a empreses i autònoms, en horari de dilluns a divendres de 8 del matí a 3 del migdia. D’altra banda, les dues minideixalleries de què disposa Sabadell continuen encara tancades. Tant la del nord, situada al carrer del Mont Blanc, 36, al barri de Ca n’Oriac, com la del sud, que es troba al carrer de Lope de Vega, 41, al barri de la Creu de Barberà. Per a més informació, es pot trucar al número de telèfon 900 222 234.

Categories coronavirus, Residus, Transició Ecològica Tags coronavirus, Covid-19, Deixalleria, Punt Blau, reciclatge, residus