PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
           

RESIDUS

 

04
Novembre
2021

Sabadell incentiva l’ús del servei gratuït de recollida de mobles i estris vells

Ho fa amb una campanya als establiments de venda de mobles i estris per a la llar

Sabadell incentiva l’ús del servei gratuït de recollida de mobles i estris vells

L’Ajuntament impulsa una nova iniciativa per fer arribar a la ciutadania les opcions gratuïtes que té per desfer-se de mobles i estris vells. Es tracta d’una campanya que es posa en marxa avui i que consisteix a demanar als establiments de venda de mobles i estris per a la llar que col·loquin un adhesiu en un lloc visible. A l’adhesiu hi ha un codi QR que permet al ciutadà guardar el contacte del servei municipal gratuït de recollida d’aquests objectes.

Així, a partir d’ara i durant les properes setmanes, un informador o una informadora ambiental visitarà els establiments d’aquest tipus que hi ha a Sabadell amb l’objectiu d’informar-los de la campanya i entregar-los els adhesius que els pertoquen.

D’altra banda, sempre és bo recordar que a la nostra ciutat els particulars tenen dues opcions gratuïtes per gestionar aquest tipus de residus. D’una banda, portant aquests objectes a un dels dos punts blau –deixalleries municipals– que hi ha a Sabadell. L’un és al Parc Central (c. de Moragas i Barret, 33), al sud, i l’altre, a Can Llong (rda. d’Europa, 310), al nord-oest. Obren de dilluns a diumenge (de dilluns a dissabte, de 8 a 20 h, i els diumenges i festius, de 9 a 14.30 h).

D’altra banda, també poden fer ús del servei de recollida municipal, trucant al telèfon gratuït 900 22 22 34 i acordant un dia i punt de recollida. L’horari d’atenció telefònica és de dilluns a divendres de 8 a 18 h, excepte els mesos de juliol i agost, que és de 8 a 15 h. La recollida es fa de dilluns a dissabte, excepte els festius.

La campanya que comença avui s’emmarca en la voluntat de l’Ajuntament de millorar la recollida selectiva de voluminosos i evitar que quedin abandonats a la via pública.