PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
           

EL RIU RIPOLL

06
Novembre
2023

Continua endavant el control de les aigües residuals per assegurar la preservació i bon estat dels cursos fluvials a Sabadell

Continua endavant el control de les aigües residuals per assegurar la preservació i bon estat dels cursos fluvials a Sabadell

La Junta de Govern Local ha aprovat el contracte de serveis que permetrà continuar endavant amb la realització d’inspeccions, presa de mostres i analítica d’aigua a l’entorn del riu Ripoll i de Riu-sec. El treballs es duran a terme durant un període de 2 anys i estan pressupostats en 122.744,24€.

Amb el projecte, d’una banda, es realitzaran inspeccions a les indústries que realitzen abocaments a la xarxa de clavegueram municipal per tal de controlar els paràmetres de contaminació i garantir-ne el seu compliment.

A la vegada, el contracte inclou treballs de mostreig de l’aigua a l’entrada i sortida de les dues estacions depuradores de Sabadell, amb l’objectiu de garantir el correcte funcionament del sistema de depuració municipal i del tractament que aquest fa de l’aigua que rep.

Així mateix, es duran a terme anàlisis de diverses mostres agafades a diferents punts d’abocament al riu, per tal de fer un seguiment de la qualitat de l’aigua que transporta i el seu impacte al medi natural.

Amb tot, es vol garantir el compliment de totes les normatives i continuar  vetllant pel bon estat de conservació de l’entorn fluvial.

Categories Sabadell 2030, Ripoll, Projectes Estratègics, Transició Ecològica Tags aigües residuals, Riu Ripoll, riu Sec