PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
           

EL RIU RIPOLL

15
Maig
2019

Els participants en el Let’s Clean up Europe a Sabadell han recollit 125 kg de residus abocats al rodal

Let’s Clean Up Europe es porta a terme a tot el continent europeu amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania sobre la gran quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura

Els participants en el Let’s Clean up Europe a Sabadell han recollit 125 kg de residus abocats al rodal

Infants i adolescents del Grup d’Educació en el Lleure Pandora, de la Fundació Idea i de l’Institut Ca n’Oriac van recollir 125 kg de residus, divendres passat, a dos punts del rodal, en el marc de la campanya Let’s Clean Up Europe. Concretament, al camí que enllaça Torre-romeu i l’ermita de Sant Nicolau i al tram del riu Ripoll que hi ha a l’alçada del Molí de l’Amat, sota el barri de Can Puiggener.

Let’s Clean Up Europe és una iniciativa impulsada per l’Agència de Residus de Catalunya, organitzada a Sabadell per l’Ajuntament, amb la col·laboració de l’ADENC. Es porta a terme a tot el continent europeu amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania sobre la gran quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura.

Un any més, els participants han comprovat que s’aboquen al rodal diferents tipus de residus, des de plàstics, cartrons, roba i runa fins a tovalloletes humides, que han sobreeixit pel col·lector del riu Ripoll durant els episodis de pluja. Precisament destaca l’increment de tovalloletes humides abocades a la xarxa de clavegueram.

Categories Sabadell 2030, Medi ambient, Ripoll, Transició Ecològica Tags Let’s Clean Up Europe, medi ambient, residus, rodal, sostenibilitat