CA EN ES
 
           

EL RIU RIPOLL

14
abril
2023

Persones grans de Sabadell, Collbató i Esplugues participen en una marxa nòrdica pel rodal

L’activitat s’emmarca en el cicle de caminades de la Diputació de Barcelona

Persones grans de Sabadell, Collbató i Esplugues participen en una marxa nòrdica pel rodal

Els camins i indrets del rodal de Sabadell van ser l’escenari, ahir dijous, d’una trobada de persones grans de Sabadell, Collbató i Esplugues de Llobregat per participar en l’excursió que forma part del programa de Passejades de marxa nòrdica per a la gent gran de la Diputació de Barcelona. El programa té l’objectiu de promoure els hàbits de vida saludable a través de l'activitat física i al mateix temps donar a conèixer el municipi i les seves tradicions.

El cicle compta a Sabadell amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Unió Excursionista de Sabadell i es desenvolupa per grups a diferents ciutats de la província de Barcelona. Aquest any, Sabadell comparteix el programa amb els municipis d’Esplugues de Llobregat i Collbató. La passejada d’ahir dijous 13 d’abril va aplegar més de 75 participants i ha tancat el cicle de passejades d’intercanvi d’aquest curs.

Conèixer el Rodal

La passejada, ha tingut un recorregut d’uns 8 quilòmetres, amb una durada d’aproximadament quatre hores. L’itinerari pel rodal ha combinat trams d’asfalt, pistes, rieres, camins i algun corriol per acabar amb un dinar a la Pista Coberta d’Atletisme.

Abans de l’inici, els assistents han esmorzat al Santuari de la Salut per després iniciar la marxa pel camí de Sant Iscle, Togores, el Pi de les Tres Branques, La Torre del Canonge, Camí de l’Amat i, finalment, el riu Ripoll. L’activitat, ha permès conèixer alguns dels indrets més emblemàtics de la ciutat. Ha comptat amb la guia de monitors i monitores especialitzats que han explicat els punts d’interès al llarg de tota la passejada.

Cloenda

A més de les 3 sortides, els participants podran participar a la trobada final amb la resta de municipis que participen al programa, un total de 82 municipis de la província que participen al cicle. La cloenda del programa es farà al mes de maig a Vilafranca del Penedès.

Categories Sabadell 2030, El Rodal, Ripoll, Projectes Estratègics, Transició Ecològica Tags Passejades de marxa nòrdica, Rodal de Sabadell