PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
18
Juliol
2023

El Cafè Aventura obre les inscripcions als premis a millor empresa i millor idea de negoci, valorats en més de 8.500 euros

El termini per presentar les candidatures als guardons del Fòrum d’Emprenedoria de Sabadell finalitza el proper 5 d’octubre

El Cafè Aventura obre les inscripcions als premis a millor empresa i millor idea de negoci, valorats en més de 8.500 euros

Amb el títol “Cafè Aventura: Fòrum d’Emprenedoria de Sabadell” es presenta per onzena vegada consecutiva a la ciutat aquest esdeveniment, adreçat a impulsar projectes d’empreses i de persones emprenedores. La proposta s’obre a iniciatives empresarials a punt de néixer o empreses ja constituïdes amb menys de tres anys en funcionament. I en concret està especialment plantejada per donar suport a projectes innovadors amb un alt potencial de creixement i amb base tecnològica.

Com indica el regidor de Desenvolupament Econòmic, Antonio Rodríguez Galián,

“la nostra ciutat té un talent emprenedor destacable que volem posar en relleu i premiar. El Cafè Aventura és un exemple de la voluntat del Govern d’estar al costat d’empreses i persones emprenedores. Aquest Fòrum és una oportunitat única que permet a qui participa promoure els seus productes i serveis, captar finançament i fer negocis, a banda d’optar a uns premis, que també poden donar una empenta important”.

Els premis es classifiquen en dues categories. La categoria “Millor empresa” està adreçada a empreses amb una trajectòria empresarial igual o inferior a 3 anys en el moment de presentar la sol·licitud; i la categoria “Millor projecte empresarial”, per a persones emprenedores o estudiants amb una idea de negoci innovadora, creativa i amb potencial d’execució. La inscripció per presentar-se a una de les dues categories del Cafè d’Aventura s’ha obert aquest juliol i el termini finalitza el 5 d’octubre de 2023.

Dins la “Millor empresa” s'estableixen dos premis. Per a la primera empresa classificada, hi ha una dotació econòmica de 4.000 euros, l'accés a un programa de mentoring i l'entrada a un espai de coworking durant mig any. Per a la segona empresa, la dotació econòmica és de 2.500 euros i també hi ha l’accés a un programa de mentoring. D’altra banda, per a la categoria "Millor projecte empresarial" hi ha un únic premi de 2.000 euros, 10 hores d’assessoria i l'accés a un espai d'incubació.

D’entre totes les inscripcions fetes al Fòrum, es seleccionaran 15 projectes o empreses per a què puguin presentar-se davant del públic assistent el mateix dia de l’acte, que tindrà lloc el proper 23 de novembre. Per a més informació o inscripció, està disponible el web http://sabadellempresa.cat/cafe-aventura.

10 anys

En els anteriors 10 anys del Cafè d’Aventura s’ha arribat a 317 projectes inscrits i 131 projectes participants. En total, des de l’inici de la proposta s’han repartit premis valorats en 72.100 euros. En concret, s’han concedit 42.500 euros en premis en metàl·lic, 10.200 euros com a bonificacions i 19.400 euros en concepte d’assessoraments.

Categories Sabadell 2030, Empresa, Economia i treball, Innovació, Projectes Estratègics Tags Cafè Aventura, Emprenedoria