PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
19
Maig
2023

Inscripció oberta a la sessió informativa adreçada a empreses per tramitar l’ajut per eliminar l’amiant de cobertes

Inscripció oberta a la sessió informativa adreçada a empreses per tramitar l’ajut per eliminar l’amiant de cobertes

El Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (Av. de Can Bordoll, 119, Sabadell) acull una sessió informativa, adreçada a empreses, per tramitar l’ajut per eliminar l’amiant de les cobertes. Durant la sessió, es posarà en coneixement la subvenció de l'Agència de Residus de Catalunya per a la retirada d’amiant.

L'ajut promou i fomenta la retirada de residus de materials d'aïllament i de la construcció que continguin amiant, amb la finalitat última de millora ambiental i de la minimització del risc que aquest material comporta per a la salut pública.

Durant la sessió es resoldran dubtes sobre les despeses elegibles, els imports de l’ajut o el procés a seguir per fer la sol·licitud. L’activitat està organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Sabadell i la Cambra de Comerç de Sabadell i compta amb el suport de l’Associació d’Empreses i Propietaris de Can Roqueta (AEPCRO) i Associació d'Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials Sud (AEPISG).

La sessió tindrà lloc el pròxim 24 de maig a les 12h . Les places són limitades i cal inscriure’s prèviament per poder assistir-hi. Per a més informació i inscripció es pot consultar aquest enllaç:

https://www.sabadellempresa.cat/suport-empresarial/formacio-empresarial?tipus=36&idFormacio=13219

Categories Sabadell 2030, Empresa, Economia i treball, Projectes Estratègics Tags Centre d'Empreses Industrials, Residus