PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
16
Novembre
2017

Maties Serracant participa en una ponència sobre el creixement sostenible de les ciutats a l’Smart City World Congress

Sota el títol de Desenvolupament sostenible i creixement econòmic a través de la innovació

Maties Serracant participa en una ponència sobre el creixement sostenible de les ciutats a l’Smart City World Congress

L’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, ha participat en una taula rodona en el marc del congrés d’Smart CitySmart City que, del 14 al 16 de novembre, té lloc a Barcelona.

Sota el títol de Desenvolupament sostenible i creixement econòmic a través de la innovació Serracant ha participat conjuntament amb Edgar Mora, alcalde de Curridabat (Costa Rica); André Moreira Fraga, secretari municipal de ciutat Sostenible i Innovació de l’Ajuntament de Salvador (Brasil); Alex Ivancic, consultor de l’empresa Aiguasol; Suhono Harso Supangkat, president de l’Smart City & Community Innovation Center de Bandung (Indonèsia) i Lisa Ennarson d’Estockholm.

L’objectiu d’aquesta taula rodona ha estat parlar de les diferents experiències de com la tecnologia s’ha d’utilitzar per aconseguir una millor planificació urbana més eficient i sostenible.

Així, en la seva intervenció, Serracant ha destacat que “el govern de Sabadell està desenvolupant un nou Pla Urbà Estratègic per repensar la ciutat en temes de mobilitat, estalvi energètic, sostenibilitat, residus, teixits urbans i habitatge”.

“La ciutat està compromesa amb la nova agenda urbana on l’espai públic ha de ser un dels aspectes més importants per a les ciutats”, ha afirmat Serracant. En aquest sentit per acomplir aquest compromís ha destacat que des de l’Ajuntament s’està treballant en l’estratègia DUSI, en noves polítiques d’habitatge, en la implantació de la e-governança, reducció d’emissions de carboni, transport urbà més sostenible, entre d’altres.

 

Categories Sabadell 2030, Medi ambient, Transició Ecològica Tags desenvolupament, sostenibilitat