PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
26
Juny
2024

Sabadell obre a la ciutadania la renovació del Pla per a la Millora de la Qualitat de l’Aire

S’organitzen dues sessions participatives per definir el full de ruta per a un aire més net

Sabadell obre a la ciutadania la renovació del Pla per a la Millora de la Qualitat de l’Aire

L’Ajuntament ha iniciat el procés per renovar el Pla d’Acció per a la Millora de la Qualitat de l’Aire, que definirà la planificació estratègica en aquest àmbit per als propers anys. Per tal d’obrir la configuració d’aquesta nova eina a la ciutadania, s’han organitzat dues sessions de treball. Així, tothom qui vulgui podrà expressar les seves propostes, que es tindran en compte per a l’elaboració del nou document.

La primera sessió participativa serà el proper dimarts 2 de juliol, a les 6 de la tarda, al Casal Pere Quart, i estarà dinamitzada per especialistes en la matèria. Es començarà amb la presentació d’una diagnosi de la qualitat de l’aire i el mapa estratègic de soroll de Sabadell i a continuació es procedirà a treballar en grups per tal de generar idees i propostes de millora. La trobada està oberta a tota la ciutadania i s’hi pot participar sense inscripció prèvia. El 3 d’octubre es farà una segona sessió de treball.

L’objectiu és definir el full de ruta municipal per a un aire més net i amb menys soroll, fent la transició cap a una ciutat cada cop més verda i amb més qualitat de vida. 

La renovació del Pla d’Acció per a la Millora de la Qualitat de l’Aire compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. Per a la part de soroll, es compta amb el suport del Departament d’Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya, experts en acústica ambiental.

Categories Sabadell 2030, Medi ambient, Transició Ecològica Tags Departament d’Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Pla per a la Millora de la Qualitat de l’Aire