PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
24
Octubre
2022

Transports Urbans de Sabadell (TUS) disposarà de 6 nous punts de càrrega d’autobusos elèctrics a les seves cotxeres

La Junta de Govern Local ha aprovat avui l’adjudicació del contracte

Transports Urbans de Sabadell (TUS) disposarà de 6 nous punts de càrrega d’autobusos elèctrics a les seves cotxeres

Les cotxeres de Transports Urbans de Sabadell (TUS) comptaran amb 6 punts de càrrega per a autobusos elèctrics. Aquesta inversió arriba després que TUS hagi iniciat el procés per adquirir 6 autobusos elèctrics de propulsió totalment elèctrica, que fan necessària la transformació de les cotxeres i l’adquisició dels carregadors. La Junta de Govern Local ha adjudicat avui el contracte d’obres a l’empresa Istem, SL amb un pressupost de 895.400 euros.

El projecte de modificació de les cotxeres inclou la instal·lació d’un centre de transformació de tensió que permetrà augmentar la potència contractada i la implantació inicial de 6 carregadors elèctrics dobles, per un total de càrrega de 12 vehicles simultàniament. Els quatre carregadors inicials previstos al projecte s’han ampliat en dos més gràcies a la millora d’ampliació oferta per l’empresa adjudicatària.

La renovació progressiva dels autobusos té diversos objectius. D’una banda, es reduiran les emissions de gasos contaminants i es millorarà la qualitat i l’eficiència econòmica de la flota. D’altra banda, la renovació també permetrà millorar la comoditat de les persones usuàries i de la ciutadania en general, en incorporar vehicles amb menys vibracions, menys soroll interior i exterior i amb nous dissenys que permeten l’aprofitament màxim dels espais del vehicle.

Categories Transport Públic, ZBE, Mobilitat i transport Tags Autobusos elèctrics, baixes emissions, qualitat aire, Transports Urbans de Sabadell, TUS