PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
COOPERACIÓ
10
Febrer
2017

Alumnes de l’Institut Sabadell impulsen un projecte d’emprenedoria per col·laborar amb una escola del Camerun

Han articulat un projecte de venda de samarretes, els beneficis del qual es destinaran a diferents finalitats

Alumnes de l’Institut Sabadell impulsen un projecte d’emprenedoria per col·laborar amb una escola del Camerun

El alumnes de 4t d’ESO de l’assignatura d’Emprenedoria de l’Institut Sabadell han impulsat un projecte d’emprenedoria social per col·laborar amb una escola per a infants amb discapacitat auditiva del Camerun. Amb la iniciativa, anomenada SOLICAM, han articulat un projecte de venda de samarretes, els beneficis del qual es destinaran a la compra d’un ordinador, fons per incentivar l’economia regional o fins i tot per ampliar la granja d’animals del centre camerunès.

El projecte SOLICAM va néixer a principis d’aquest curs 2016-2017, quan la presidenta de l’ONG Codes Cam va presentar a l’alumnat de l’Institut Sabadell el procés de naixement de l’Escola IMSHA al Camerun, destinada a infants amb discapacitat auditiva de famílies amb recursos molt escassos. IMSHA treballa en tres eixos fonamentals, que són l’educació, la salut i la sociabilitat, amb l’objectiu de facilitar la integració social i laboral dels alumnes en la seva maduresa.

Amb la voluntat de col·laborar-hi, i en el marc de l’assignatura d’emprenedoria, l’alumnat de l’institut sabadellenc va idear un projecte amb l’objectiu de revertir els beneficis al centre camerunès. Amb aquesta finalitat, SOLICAM ven tres dissenys exclusius de samarretes de màniga curta a un preu de 6,00 €. L’objectiu inicial és arribar a vendre’n un miler.

Més informació

 

Categories Cooperació, Educació Tags Camerún, educacio, emprenedoria social, Institut Sabadell