PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
COOPERACIÓ
17
Juny
2019

El musical “Alcem la veu” i la participació de diferents entitats protagonitzaran la commemoració a Sabadell del Dia Mundial de les Persones Refugiades

Serà el 20 de juny, a la plaça del Dr. Robert

El musical “Alcem la veu” i la participació de diferents entitats protagonitzaran la commemoració a Sabadell del Dia Mundial de les Persones Refugiades

La commemoració a Sabadell del Dia Mundial de les Persones Refugiades comptarà amb diferents propostes, bona part de les quals es concentraran en l’acte central del dijous 20 de juny, a la plaça del Dr. Robert. Durant la trobada, i entre altres activitats, es representaran diversos fragments del musical Alcem la veu del Teatre Sant Vicenç i hi intervindran les organitzacions Stop Mare Mortum, Fotomovimiento i Refugees Welcome.

L’objectiu del conjunt de propostes és denunciar un cop més i sensibilitzar la ciutadania sobre la situació de les persones refugiades al món, que es veuen obligades a abandonar el seu lloc d’origen i massa sovint no troben la protecció internacional ni els recursos suficients per garantir, ni tan sols mínimament, els seus drets.

L’acte central s’iniciarà a les 6 de la tarda amb una carpa informativa i jocs per a públic familiar. A les 7 començaran les actuacions del musical Alcem la veu, que s’aniran intercalant amb les intervencions d’Anna Palou, d’Stop Mare Mortum; Pedro Mata, de Fotomovimiento, i la presentació de Refugees Welcome. Cap a les 20.30 h es llegirà el Manifest de la commemoració i a les 20.45 h, els presents podran unir-se a la Roda de la Pau, dedicada en aquesta ocasió a reivindicar la necessitat de donar l’acollida i suport necessaris a les persones refugiades.

Cinefòrum i presentació de l’informe de CEAR

El programa de commemoració a Sabadell continuarà el dimecres 26 de juny, amb un cinefòrum a l’entorn del documental Fugir per estimar i ser: asil i resistències LGTBI del Marroc a Barcelona. L’activitat tindrà lloc al Casal Pere Quart (Rambla, 69), a les 18 h i inclourà la presentació de l’informe anual de la Comissió Espanyola d’Ajut a les Persones Refugiades (CEAR).

Organitzen el programa commemoratiu del Dia Mundial l’Ajuntament i la Plataforma Ciutadana de Suport a les Persones Refugiades i Migrades a Sabadell. Hi col·laboren el Teatre Sant Vicenç, Stop Mare Mortum, Fotomovimiento i Refugees Welcome.