PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
COOPERACIÓ
02
Novembre
2021

L’Ajuntament i Creu Roja renoven el conveni de col·laboració per impulsar projectes socials

L’Ajuntament i Creu Roja renoven el conveni de col·laboració per impulsar projectes socials

Ajuntament i Creu Roja Sabadell renoven el conveni de col·laboració a través del qual impulsen conjuntament diversos projectes en matèria social a la ciutat. Avui la Junta de Govern Local ha aprovat el text de l’acord entre ambdues institucions per un import de 46.478,90 euros. A través d’aquest text, els dos organismes es comprometen al cofinançament d’accions portades a terme aquest any 2021.

L’import es destinarà a iniciatives relacionades amb el sensellarisme, com és el cas del suport en l’alimentació del projecte de centre de dia de persones sensellar i a l’Operació fred. També es faran accions per ajudar persones que es troben en situacions de necessitat d’atenció especial, com són, entre d’altres, les persones amb dependència o discapacitat, amb malaltia mental, amb drogodependència i d’altres addiccions, les situacions de vulnerabilitat, risc o dificultat social per a la gent gran, la infància i l’adolescència, les víctimes de violència masclista, discriminació o pobresa, etc.

Així, el conveni contempla el finançament del Projecte Entre Vies, d’atenció diürna a persones sense llar i la col·laboració entre totes dues institucions en situacions d’urgència i emergència social. També recursos per al Centre de mediació social (Divermón) adreçat a infants de 3 a 12 anys que presenten alguna problemàtica i/o situació de risc. Així mateix, part dels fons es destinaran a l’Atenció a infants de progenitors separats; a la campanya Joguina Educativa per garantir que tots els nens i nenes rebin joguines per Nadal; i al servei Merc@punt de Merinals, que contribueix a la suficiència alimentària de famílies en situació de vulnerabilitat.

Categories Sabadell 2030, Cooperació Tags ajuntament, conveni, Creu Roja Sabadell