PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
COOPERACIÓ
23
Febrer
2018

La Plataforma de Suport a les Persones Refugiades se sumarà a la Roda de la Pau els primers dijous de cada mes

Els diferents membres de la Plataforma insten a tots els països d'Europa a unir esforços per compartir l'acollida i protecció dels sol·licitants d'asil i altres refugiats

La Plataforma de Suport a les Persones Refugiades se sumarà a la Roda de la Pau els primers dijous de cada mes

La Plataforma Ciutadana de Suport a les Persones Refugiades participarà, a partir del proper 1 de març, a les concentracions de la Roda de la Pau. Concretament prendrà part en les que es celebren els primers dijous de cada mes i que es centren en denunciar les guerres com a causa del desplaçament forçat de més de 60 milions de persones, així com la manca de resposta per part dels Estats.

La Roda de la Pau es convoca des fa més de 15 anys cada dijous, a les 20.45h a la plaça del Dr. Robert, amb la voluntat de denunciar tots els conflictes bèl·lics i a favor de la pau.

La Plataforma Ciutadana de Suport a les Persones Refugiades a Sabadell és un espai de reflexió, planificació i coordinació entre entitats i institucions de la ciutat amb voluntat d’organitzar accions formatives i de sensibilització i col·laborar en diferents aspectes relacionats amb l’acollida.

Els diferents membres de la Plataforma insten a tots els països d'Europa a unir esforços per compartir l'acollida i protecció dels sol·licitants d'asil i altres refugiats, així com per garantir l'assistència a totes les persones vulnerables, independentment de la seva situació legal.