PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
COOPERACIÓ
28
Novembre
2014

Sabadell commemora el Dia Internacional de Ciutats per la Vida – No a la pena de mort

Aquest diumenge, 30 de novembre, a les 7 de la tarda al Casal Pere Quart

La ciutat de Sabadell commemora el Dia Internacional de Ciutats per la Vida- No a la pena de Mort, aquest diumenge,  30 de novembre,  a les 7 de la tarda al Casal Pere Quart (Rambla, 69). L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, així com de representats de la comunitat de Sant Egidi i d’Amnistia Internacional.

És un acte públic d’informació i sensibilització contra aquesta pràctica, encara vigent a molts estats i països del món. L’acte també vol informar sobre l’actual campanya per la seva abolició, promoguda per la comunitat de Sant Egidi (comunitat laica present  a més de 70 països del món) seguint les indicacions del Primer Informe del Secretari General de la ONU del 15 d'agost de 2008.

Mitjançant diverses projeccions i tenint com a fil conductor el rebuig a aquesta pràctica, alumnes de diverses escoles de disseny de la ciutat: Escola Superior de Disseny (ESDI), el Centre de Formació Creatiu i Tècnic Sabadell (CTS) i l’Escola Illa, mostraran les seves creacions basades en la temàtica de la pena de mort com a font d’inspiració. Les projeccions es duran a terme a l’auditori del Casal Pere Quart i també es podran veure el dia 10 de desembre a les 2/4 de 7 de la tarda sobre la paret lateral de l’Ajuntament, des del racó del Campanar, a fi de respectar l’acord amb Sant Egidi d’enllumenar una façana emblemàtica de la ciutat.