CA EN ES
 
COOPERACIÓ
20
Juliol
2016

Un total de 25 joves europeus conviuen al Molí de Sant Oleguer i treballen en equipaments com Ca l’Estruch i l’Espai Jove de Can Rull

Divendres se celebra la mostra final del projecte:una exposició efímera de fotografies fetes amb el mòbil.

Un total de 25 joves europeus conviuen al Molí de Sant Oleguer i treballen en equipaments com Ca l’Estruch i l’Espai Jove de Can Rull

Sabadell és de nou el municipi que acull l’intercanvi europeu impulsat pel Taller d’Art, Cultura i Creació. En aquest cas, 25 joves de la República Txeca, Itàlia, Grècia, Catalunya i Andalusia conviuen durant nou dies al Molí de Sant Oleguer, espai on es desenvolupen el gruix d’activitats del projecte Smartphone.

L’intercanvi, finançat per Erasmus+ i amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell, sotmet a debat l’ús que es fa de les noves tecnologies i dels dispositius mòbils.

En aquest sentit, cal destacar que els usuaris de l’Espai Jove de Can Rull, també han participat en el projecte. Precisament, els participants s’han desplaçat en equipaments municipals com Ca l’Estruch o l’Espai Jove de Can Rull, on han comparat l’ús generacional que es fa dels dispositius, tot compartint experiències amb els usuaris del Casal d’Avis del barri.

El proper divendres, 22 de juliol, a les 7 de la tarda, els participants mostraran tot el que han après durant la setmana, a través de l’exposició efímera ubicada a la plaça de Doctor Robert. La mostra recollirà les imatges més destacades que els joves han fet des dels seus dispositius mòbils durant l’intercanvi.

Categories Cooperació, Serveis socials Tags acció social, Ca l'Estruch, espai jove Can Rull, Molí de Sant Oleguer