PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

DRETS CIVILS I GÈNERE

 

24
Novembre
2017

230 joves assisteixen a la representació del monòleg No sólo duelen los golpes de Pamela Palenciano

El monòleg tracta la violència de gènere a partir d’una experiència personal de l’autora

230 joves assisteixen a la representació del monòleg No sólo duelen los golpes de Pamela Palenciano

Uns 230 joves van omplir ahir l’aforament al Centre Cívic de Can Rull per assistir a la representació del monòleg No sólo duelen los golpes, de Pamela Palenciano. La proposta suma milers de representacions arreu del món i ha consolidat àmpliament el seu prestigi com a mitjà per treballar amb els joves i convidar-los a la reflexió a l’entorn de la violència masclista.

Ara arriba a Sabadell en el marc del treball que a la ciutat es porta a terme per transformar aquells esquemes patriarcals que poden justificar la violència o qualsevol tipus de desigualtat en les maneres de relacionar-se. Així mateix, la representació al centre cívic coincideix amb la commemoració del Dia Internacional per a l’eliminació de les Violències envers les dones.

No sólo duelen los golpes és un discurs viu, un posicionament davant la violència masclista viscuda en les relacions de parella. Un projecte absolutament marcat per l’activisme de l’autora, Pamela Palenciano, que a través d’aquest monòleg-taller denuncia una experiència personal viscuda amb la seva primera parella. Al taller, l’autora explica el que ella va passar, però alhora posa en el centre la figura del responsable, el maltractador, com a personificació del masclisme en la societat. Així, li permet parlar, actuar i desplegar tots els recursos que ell fa servir per aconseguir el que vol, anul·lar, controlar i aïllar.