PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

DRETS CIVILS

 

 

24
Març
2022

Caminada Interreligiosa per la Pau, aquest dissabte a Sabadell

Caminada Interreligiosa per la Pau, aquest dissabte a Sabadell

Arran de la guerra a Ucraïna, l’Associació Diàleg Interreligiós de Sabadell, que reuneix a representants de les diferents entitats religioses de Sabadell, ha organitzat una activitat per reivindicar els valors de la Pau.

Es tracta d’una caminada urbana per Sabadell que tindrà lloc el proper dissabte 26 de març, amb un recorregut de 4,5 km i que vol ser un clam per la Pau. El recorregut, que anirà de nord a sud de la ciutat, passarà per davant de centres religioses de diferents confessions.

La ruta començarà a les 10 h del matí i sortirà de l’Església Evangèlica del Redemptor (c. Moratin, 105) i finalitzarà a la plaça Vicens Vives, on es troba el centre educatiu de la Fe Bahá’i. Al llarg del recorregut, la caminada passarà per davant del Centre Familiar Cristià (c. Colòmbia), la Parròquia de la Trinitat (Rambla), l’Església de Crist (c. del Sol), l’Església Ortodoxa Romanesa (c. del Bruc) i la Mesquita de la Pau i la Comunicació (c. del Doctor Balari).

Al final del recorregut es llegirà un manifest de totes les confessions religioses participants a la caminada, a favor de la Pau.

La caminada és oberta a tota la ciutadania, qualsevol persona s’hi pot afegir ja sigui a l’inici o en algun punt del seu recorregut.

L’Ajuntament de Sabadell, Justícia i Pau i l’Associació Unesco pel Diàleg Interreligiós (AUDIR) col·laboren en l’organització de l’acte.

Categories Creences, Drets Civils i Gènere Tags creences, diversitat religiosa, drets civils