PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

DRETS CIVILS

 

 

03
Febrer
2022

Commemoració de la Setmana de l’Harmonia Interconfessional amb un concert de la Coral Interreligiosa per la Pau

A l’acte hi assisteixen representants de les diferents confessions religioses de Sabadell

Commemoració de la Setmana de l’Harmonia Interconfessional amb un concert de la Coral Interreligiosa per la Pau

Un any més, aquesta primera setmana de febrer, Sabadell se suma a la celebració de la Setmana Mundial de l’Harmonia Interconfessional. Des de l’any 2010 des de les Nacions Unides es promou aquesta commemoració amb la qual es vol reivindicar el diàleg interreligiós i l’entesa mútua entre les religions com a dimensions fonamentals per a la cultura de pau.

A Sabadell, l’acte de celebració d’enguany tindrà lloc el dissabte 5 de febrer, a les 6 de la tarda, amb un concert de la Coral Interreligiosa per la Pau a la seu de l’Orquestra Simfònica del Vallès (c. de Narcís Giralt, 40). S’interpretaran peces musicals de diferents tradicions religioses.

La Coral Interreligiosa per la Pau està formada actualment per 26 cantaires que pertanyen a 3 tradicions religioses (cristiana, budista, i Fraternitat Universal). Va néixer el 2007 sota el suport i l’impuls de l’Associació Unesco pel Diàleg Interreligiós (AUDIR) i és única a Catalunya i a l’Estat. El projecte va sorgir amb la pretensió de ser una expressió pròpia del diàleg intercultural i interreligiós a Catalunya i té com objectiu fer de la música una eina de comunicació i diàleg, i mostrar com el diàleg és possible més enllà de la paraula.

A l’acte es convida els representants de les diferents confessions religioses de Sabadell. L’aforament és limitat i cal reserva prèvia d’entrades a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al telèfon 93 745 19 53.

A Sabadell conviuen unes 10 confessions i conviccions que s’estructuren al voltant d’uns 65 espais de culte. Una diversitat religiosa que queda recollida en el Mapa de Creences i Conviccions de la ciutat.

Categories Creences, Drets Civils i Gènere Tags diàleg intercultural, diversitat religiosa, Setmana Mundial de l’Harmonia Interconfessional