PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

DRETS CIVILS

 

 

12
Febrer
2024

El cartell guanyador per a la commemoració del 8 de març agrupa la diversitat de dones sota el lema “Uneix-te, construirem”

L’Arianne Lara s’endú el primer premi i la Cristina López queda en segona posició

El cartell guanyador per a la commemoració del 8 de març agrupa la diversitat de dones sota el lema “Uneix-te, construirem”

El concurs convocat per l’Ajuntament per escollir el cartell dels actes del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, ja té guanyadora. El jurat, configurat per la regidora d’Igualtat i LGBTI+, Rosa Pareja; el director de l’Escola Illa, Agustí Hurtado; i representants de la Taula de Gènere, Feminismes i LGBTI, ha escollit dues obres d’entre la seixantena de propostes rebudes enguany d’arreu de l’Estat.

El primer premi ha estat per Arianne Lara, amb la seva obra “Uneix-te, construirem”, una imatge que representa diverses figures femenines amb formes geomètriques i colors vius. Aquesta serà la imatge amb la qual es confeccionarà la campanya de comunicació i difusió del programa d’actes del 8 de març a la ciutat. El primer lloc comporta un premi de 800 €.

El segon premi ha sigut per Cristina López, guardonada amb 300€, per la seva proposta on veiem quatre mans alçades en puny en una varietat de colors càlids, acompanyades de la frase “Juntes som més fortes”.

Les dues propostes guanyadores, així com la resta de propostes de cartells presentades a aquesta edició del concurs, es podran veure del 4 al 31 de març a la sala d’exposicions del Casal Pere Quart.

1r premi:

https://web.sabadell.cat/images/Genere/cartell8M24.jpg

2n premi:

https://web.sabadell.cat/images/Genere/8M2024_2.jpg

Categories Sabadell 2030, Gènere, feminismes, LGBTI, Drets Civils i Gènere, Projectes Estratègics Tags 8 de març, 8 M, Dia Internacional de la Dona