PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

DRETS CIVILS

 

05
Desembre
2019

El medi ambient serà el protagonista d’un nou mural del projecte Pintem de Drets Sabadell

El vuitè grafit estarà situat al mur de CIPO, al carrer de l’Himàlaia

El medi ambient serà el protagonista d’un nou mural del projecte Pintem de Drets Sabadell

Un nou grafit sobre el medi ambient lluirà al carrer de l’Himàlaia a partir del 10 de desembre, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional dels Drets Humans. El projecte de pintura de murals Pintem de Drets Sabadell, iniciat el 2016, comptarà a partir d’ara amb un total de 8 murals que pretenen deixar constància del compromís municipal amb els drets fonamentals de les persones.

Enguany la proposta és fer un grafit al mur que envolta l’entitat CIPO - Centre Especial de Treball, al carrer de l’Himàlaia, i el dret sobre el qual versarà la temàtica de la pintura és el dret al medi ambient i a un entorn sostenible. En aquest sentit, els artistes Denis, Vio i Hit, encarregats de la realització del mural, faran servir esprais MTN Water Based, productes fets amb base d’aigua i amb un mínim impacte químic i ecològic al medi ambient. La realització del mural es farà de la mà de la nova associació de Sabadell d’art urbà Artefacto.

L’acte d’inauguració del grafit serà el dimarts 10 de desembre, a les 11 del matí, en el marc d’una jornada de celebració al parc del Nord. Aquest acte compta amb la col·laboració de la Comissió del Parc del Nord, CIPO, l’Institut Ca n’Oriac, l’Institut Joan Oliver, l’Institut Jonqueres i l’Institut Agustí Serra, el Grup de Dones Gitanes del Nord i l’Associació de Veïns de la Plana del Pintor. El punt de trobada serà al mateix parc, a les 9 del matí, on es durà a terme un taller de grafit amb els joves dels instituts. A 2/4 d’11 del matí, alumnes dels instituts i representants de les entitats llegiran la Declaració dels Drets Humans. I a partir d’1/4 de 12 del matí hi haurà una xocolatada popular (amb la col·laboració de l’Associació de Veïns de la Plana del Pintor).

Pintem de Drets Sabadell forma part del programa de commemoració dels drets humans, que té l’objectiu de sensibilitzar i promoure la reflexió de la ciutadania en aquest àmbit.