PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

DRETS CIVILS

 

 

18
Març
2022

El recital “En-vers, la dona” tindrà com a protagonistes les participants del projecte Teatre de barri

El recital “En-vers, la dona” tindrà com a protagonistes les participants del projecte Teatre de barri

El proper dimarts, 22 de març, a les 6 de la tarda, tindrà lloc un recital de poesia de diverses autores i textos extrets del llibre “Les dones conten”. Les lectures aniran a càrrec de participants dels tallers del projecte Teatre de barri, de Can Deu i de Can Llong.

El recital serà a l’Auditori Pere Quart (c. de Lacy, 11) i l’assistència és gratuïta. Es tracta d’una activitat organitzada conjuntament entre la Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell (FAVS) i l’Ajuntament en el marc del Dia Internacional de les Dones, el 8 de març. Per consultar el programa complet podeu visitar aquesta pàgina.

Iniciativa de Teatre de barri

Durant aquest any l’Ajuntament segueix apostant per fer arribar a més barris de la ciutat els tallers de “Posada en escena” i, alhora, fa una nova proposta per aprofundir en el treball realitzat el curs passat als tallers de Can Deu i Can Llong. En aquesta segona edició es faran 4 tallers de teatre als barris de Campoamor-Espronceda, Poble Nou de la Salut, Nostra Llar i Can Puiggener.

Els tallers d’“Iniciació al teatre” seran de continuïtat pels barris de Can Deu i Can Llong i les i els participants continuaran amb l’aprenentatge com a actrius i actors. A més, gràcies a aquesta segona edició podran aprofundir en treballs de poesia i textos poètics i començar a preparar els primers muntatges teatrals.

L’objectiu del projecte TdB és consolidar diferents companyies amateurs estables a tots els barris de Sabadell. “En-vers, la dona” és una de les activitats que permeten posar en pràctica els recursos i les eines apreses en els tallers de teatre.

Categories Districtes, Centres Cívics, Gènere, feminismes, LGBTI, Drets Civils i Gènere, Participació ciutadana Tags SBD ON, Teatre de Barri