PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

DRETS CIVILS

 

 

22
abril
2022

Es posa en marxa el projecte “Entitats liles” amb formació i assessorament en matèria d’igualtat

L’objectiu és que les entitats de la ciutat incorporin la perspectiva de gènere en el funcionament intern i en les seves activitats

Es posa en marxa el projecte “Entitats liles” amb formació i assessorament en matèria d’igualtat

L’Ajuntament de Sabadell iniciarà durant el mes de maig el projecte “Entitats liles”, que inclou formació i assessorament a entitats de la ciutat per tal de promoure la perspectiva de gènere en el si de l’entitat i en les accions que duen a terme.

La tinenta d’alcaldessa de Feminismes, Marta Morell, ha destacat

“el paper cabdal de les entitats per fer de Sabadell una ciutat més justa, social i feminista. Se’ls oferiran eines i recursos per analitzar les desigualtats de gènere i prevenir i abordar les violències masclistes i lgtbifòbiques que malauradament continuen presents a la nostra societat”.

L’objectiu és que les persones que participin al projecte esdevinguin referents i liderin accions concretes de sensibilització i prevenció en matèria d’igualtat de gènere, en el funcionament intern de la pròpia entitat i també en les activitats i projectes que impulsen per la ciutadania.

Així, d’una banda s’oferiran 4 sessions formatives durant el mes de maig i juny, en les quals es donaran a conèixer conceptes clau en el foment de la igualtat de gènere i es revisarà si aquests es tenen en compte en el si de l’entitat. L’objectiu és que les pròpies entitats puguin analitzar-se i plantejar-se canvis. Aquestes sessions formatives seran en format presencial i en horari de tarda.

D’altra banda, i per tal d’acompanyar en el plantejament, construcció i execució d’aquestes accions específiques de cada entitat, es comptarà també amb un assessorament personalitzat en matèria d’igualtat i perspectiva feminista. D’aquesta manera, les entitats participants podran treballar de manera autònoma i personalitzada la perspectiva de gènere, i desenvolupar mesures adaptades als interessos i necessitats de cada una. Es preveu finalitzar el procés de treball al mes de novembre, amb una trobada final de totes les entitats participants.

Aquest projecte s’adreça a totes les entitats de la ciutat i està organitzat per la secció de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Sabadell, en col·laboració amb l’Oficina d’Entitats i Voluntariat.

Les entitats interessades en participar-hi poden posar-se en contacte amb Feminismes i LGTBI al telèfon 93 724 61 68 o al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Categories Entitats, Gènere, feminismes, LGBTI, Drets Civils i Gènere Tags entitats liles, Formació entitats, Gènere i feminismes