PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

DRETS CIVILS

 

26
Maig
2023

L’Ajuntament de Sabadell organitza una formació sobre prevenció i abordatge de les violències masclistes en entitats de lleure de la ciutat

L’Ajuntament de Sabadell organitza una formació sobre prevenció i abordatge de les violències masclistes en entitats de lleure de la ciutat

L’Ajuntament de Sabadell, a través del servei d’Educació i el de Feminismes i Diversitat, impulsa la jornada “Prevenció i abordatge de les violències masclistes en les entitats de lleure”, amb l’objectiu de dotar a les entitats d’aquest àmbit de coneixements i recursos per a una adequada detecció, acollida i acompanyament de les violències masclistes, lgtbifòbiques i racistes.

En la jornada es donaran a conèixer diferents formes d’expressió de les violències masclistes i es donaran eines pedagògiques per fer-hi front. També es revisaran els punts claus del Protocol de prevenció dels abusos sexuals i altres maltractaments en l’àmbit de l’educació en el lleure.

Tot plegat, amb una metodologia activa, vivencial i creativa des de la perspectiva de la comunicació no violenta, el treball de processos i el teatre social. Es compartiran experiències i casos amb dinàmiques.

Les entitats poden participar en una de les dues sessions de formació que s’han organitzat per al dissabte 3 o per al 10 de juny, al Casal Pere Quart, de 9 a 14.30 h. Les inscripcions són fins al 29 de maig i mitjançant el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Per a més informació, es pot contactar amb Programes i serveis a la comunitat educativa (93 745 33 00) o Feminismes i LGTBI (93 724 61 68).

Les entitats del lleure tenen un paper molt important en la detecció i acompanyament d’aquestes situacions de violències i l’objectiu és que el contingut d’aquesta jornada sigui d’utilitat per aplicar en les seves accions habituals i/o en les properes activitats d’estiu.