PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

DRETS CIVILS

 

12
Juliol
2022

L’Ajuntament de Sabadell posa en marxa “Agost a les escoles bressol” per facilitar la conciliació de les famílies

La iniciativa, organitzada com una prova pilot, s’adreça a infants de 2 i 3 anys

L’Ajuntament de Sabadell posa en marxa “Agost a les escoles bressol” per facilitar la conciliació de les famílies

L’Ajuntament de Sabadell ofereix una proposta per a les famílies amb infants nascuts al 2019 i que necessiten d’un suport per a la conciliació durant el mes d’agost. Es tracta d’un servei gratuït, en horari de 9 a 12 hores, i que es durà a terme per primera vegada com a prova pilot a dos espais, un al nord i un altre al sud de Sabadell, concretament al CEIF Can Llong i l’EBM La Romànica.

Així, a les instal·lacions de les escoles bressol, amb espais exteriors, els infants podran participar en activitats lúdiques i descansar, alhora que es dona un suport perquè les famílies puguin mantenir les seves responsabilitats familiars i/o laborals durant el mes d’agost, sense cap cost afegit.

Aquesta activitat es durà a terme del 2 al 26 d’agost i es podrà fer la inscripció per setmanes. Les inscripcions estaran obertes de l’11 al 17 de juliol mitjançant un formulari en línia a la web de l’Ajuntament de Sabadell i les places s’adjudicaran per estricte ordre de recepció de les sol·licituds. Es pot demanar més informació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Aquesta iniciativa, coordinada pels serveis d’Educació i Feminismes i Diversitat, s’emmarca en el pla Corresponsables, una iniciativa del Ministeri d’Igualtat a través del Departament d’Igualtat i Feminismes, per a la igualtat efectiva de dones i homes. L’objectiu és fomentar la corresponsabilitat i afavorir la conciliació de les famílies amb menors de 14 anys, crear llocs de feina en aquest sector i reconèixer la cura no formal.