PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

DRETS CIVILS

 

 

29
Març
2022

La Festa Holi torna al parc de Catalunya el proper diumenge 3 d’abril

L’última edició del Holi va ser al 2019

La Festa Holi torna al parc de Catalunya el proper diumenge 3 d’abril

L’amfiteatre del parc de Catalunya acollirà diumenge, 3 d’abril, una nova edició de la Festa Holi. La celebració, que tindrà lloc al matí, inclourà la tradicional tirada de colors que ja es poden recollir a diferents punts de la ciutat, amb una aportació d’1 euro. La Festa Holi Sabadell l’organitza el Centre Asana i l’Associació Catalana de Bollywood, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell.

La Festa s’iniciarà a les 11 del matí amb actuacions de ball a càrrec de les millors escoles de Bollywood de Catalunya: Centre Asana (Sabadell), Bollywood Igualada, Sweet India (Vilanova del Camí) i Din Tak (Barcelona). Una bona oportunitat perquè molts assistents aprenguin les seves primeres passes de ball.

La tirada de colors tindrà lloc a les 12 del migdia. Després, la festa continuarà amb música d’animació per fer ballar tothom i també hi haurà mostres de gastronomia índia. Des de l’organització es recomana als assistents anar vestits de blanc i portar protecció solar.

A Sabadell és la dotzena edició d’aquesta celebració, que torna després que el 2020 i 2021 se suspengués a causa de la situació provocada per la pandèmia de la Covid-19. Enguany, i a diferència d’anys anteriors, l’amfiteatre del parc de Catalunya estarà perimetrat i comptarà amb 7 punts d’accés, per tal de controlar-ne l’aforament.

El Holi, també conegut com la Festa dels Colors, és una tradicional festa religiosa hindú que s'ha tornat molt popular arreu del món. Aquesta festivitat també té un altre significat cultural: és la festa en què cada persona es pot alliberar dels errors del passat, oblidar i perdonar. La festa marca l'inici de la primavera.