PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

DRETS CIVILS

 

30
Gener
2015

La Junta de Portaveus aprova una proposició de rebuig sense cap tipus d’ambigüitat als radicalismes i als extremismes

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Sabadell ha aprovat aquest matí una proposició de rebuig sense cap tipus d’ambigüitat als radicalismes i als extremismes. La proposta, presentada pel Partit Popular, s’ha aprovat per majoria amb els vots a favor de PSC, CIU, PP i EUiA i l’abstenció de l’ES i ICV.

Els acords aprovats són:

PRIMER.- Fer una crida a totes les comunitats religioses a rebutjar sense cap tipus d’ambigüitat els radicalismes i els extremismes violents.

SEGON.- Expressar el suport als governs dels Estats de la Unió Europea per a treballar conjuntament en la lluita contra el terrorisme, ja que és una amenaça comuna en què tots els Estat membres europeus hem de cooperar.

TERCER.- Manifestar la nostra defensa pels valors democràtics. L’afirmació de la convivència pacífica passa pel respecte de les persones independentment de les seves creences personals, religioses o polítiques. El debat i la confrontació de postures s’ha de fer sense buscar ferir i ofendre a qui té altra posició.

QUART.- Rebutjar els Estats que amb els suports i complicitats han facilitat el creixement dels extremismes violents religiosos en el món islàmic.

CINQUÈ.- Exigim el respecte en matèria de llibertat religiosa, i volem condemnar qui aquells països que persegueixen els cristians i altres minories religioses.