PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

DRETS CIVILS

 

19
Febrer
2020

La proposta de Susana Pinto serà la imatge del cartell anunciador dels actes del 8 de març a Sabadell

La proposta de Susana Pinto serà la imatge del cartell anunciador dels actes del 8 de març a Sabadell

El concurs convocat per l’Ajuntament per escollir el cartell anunciador dels actes del 8 de març –Dia Internacional de les Dones– a Sabadell ja té guanyadores. Es tracta de Susana Pinto Texeira, que s’ha endut el 1r premi, i de Clàudia Sánchez Colino, que ha quedat en segon lloc.

El lliurament de guardons ha tingut lloc aquesta tarda, en el marc d’un acte al Casal Pere Quart, que ha comptat amb la presència de la tinenta d’alcaldessa de Feminisme, Benestar Animal i Participació, Marta Morell, i de membres del jurat encarregat d’escollir el cartell guanyador. Ha amenitzat l’acte el grup musical sabadellenc Corrandes són Corrandes.

El 1r premi està guardonat amb 800 euros i el 2n, amb 300 €. Segons les bases del certamen, les propostes d’enguany havien de girar a l’entorn de la temàtica específica escollida per aquest 2020: Dones i sexualitats. Amb la imatge proposada per Susana Pinto es confeccionarà la campanya de comunicació i difusió de programa d’actes del 8 de març.

Coincidint amb el lliurament de premis, també aquest vespre s’inaugurarà al Casal Pere Quart una mostra amb els 30 cartells presentats a aquesta edició del concurs. L’exposició amb els treballs presentats es podrà visitar al Casal fins al proper 9 de març, i després es podrà veure del 12 al 26 de març a l’Oficina Jove de Sabadell (c. de Blasco Garay, 19).