PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

DRETS CIVILS

 

10
Març
2017

La Taula de Creences denúncia els actes vandàlics ocorreguts a la mesquita de Can Feu com una mostra d’islamofòbia

Ha elaborat un manifest on expressen la seva preocupació

Davant la pintada xenòfoba que va aparèixer el passat dissabte, 4 de març, a la mesquita El Saadah, al barri de Can Feu, els i les representants de la Taula de Creences i Conviccions de Sabadell han elaborat un manifest on expressen la seva preocupació pel “creixent i generalitzat nombre d’accions i actituds d’incitació a l’odi i la intolerància per preteses raons d’identitat, ideologia, orientació sexual o de diversitat religiosa o conviccional”.

La Taula de Creences ha volgut mostrar la seva solidaritat i recolzament a les persones membres de la Mesquita El Saadah. A més, considera, i així ho plasma al document, que cal respondre “amb la ferma defensa de la convivència i dels drets civils per a tothom. No permetem que s’estigmatitzin els i les nostres veïnes d’origen musulmà”.

La Taula de Creences i Conviccions de Sabadell, formada per una setantena d’esglésies i comunitats religioses, és un espai de debat, reflexió i consens de tots els àmbits de gestió de la diversitat religiosa a la ciutat. Els membres de la taula participen en l’actualització del Mapa de Creences i Conviccions de Sabadell i, any rere any, col·laboren en la organització de la Jornada de Portes Obertes als Centres de Culte.

Descarregar el manifest