PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

DRETS CIVILS

 

 

09
Octubre
2019

La Xarxa d’Espais Joves ofereix un ampli ventall d’activitats, cursos i tallers

Les activitats són obertes i permeten als joves participar-hi de manera puntual o bé inscriure-s’hi durant tot el curs

La Xarxa d’Espais Joves ofereix un ampli ventall d’activitats, cursos i tallers

La Xarxa d’Espais Joves enceta un nou curs amb una programació d’activitats nombrosa i diversa, adreçada a joves d’entre 12 i 18 anys en un horari de 16.30 a 20.30 h.

L’objectiu és oferir als joves de la ciutat un espai de trobada i relació amb un ampli ventall de propostes d’oci participatiu relacionades amb les arts, els esports o la informàtica, entre d’altres disciplines.

Les activitats, cursos i tallers es desenvoluparan entre aquest mes d’octubre fins el juliol als cinc Espais Joves de la xarxa que es troben ubicats als centres cívics de de Can Rull, Can Deu, Can Puiggener, Torre-romeu i la Creu de Barberà.

Com en anys anteriors, al llarg del curs es promouran també activitats conjuntes entre els diferents espais joves que formen part de la Xarxa, alhora que cada mes s’ofereixen activitats mensuals i altres de caràcter puntual.

Com a activitat conjunta trimestral de tots els espais joves que formen part de la xarxa destaca la III Jove Zombie, el divendres 22 de novembre, a partir de les 17 h. Aquesta ja és una activitat consolidada dins la programació i amb molt bona rebuda per part dels joves. A més, es portaran a terme també activitats emmarcades en la celebració de festivitats populars puntuals com la Castanyada, on els joves podran gaudir d’un túnel de terror el dimecres 31 d’octubre, a partir de les 17.30 h, a l’Espai Ludojove, i a les 18 h, a l’espai Jove Pandora.

Categories Centres Cívics, Drets Civils i Gènere, Joves Tags Agenda Jove, centres cívics, drets civils, joves