PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

DRETS CIVILS

 

 

25
Setembre
2020

Nou servei de suport psicològic a joves i adolescents per pal·liar els efectes de la situació provocada per la Covid-19

S’oferirà també suport a l’equip de professionals que treballen directament amb el col·lectiu

Nou servei de suport psicològic a joves i adolescents per pal·liar els efectes de la situació provocada per la Covid-19

Interrupció dels estudis o problemes per seguir-los de forma telemàtica, pèrdua del lloc de treball, dificultats econòmiques a casa, restriccions en les relacions socials, tancament d’espais de trobada, i una llarga llista de canvis i incerteses. Aquestes són només algunes de les dificultats afegides amb què s’han trobat els i les joves aquests últims mesos.

Per aquest motiu, i arran de les necessitats detectades, a partir del mes d’octubre l’Oficina Jove comptarà amb un nou servei d’acompanyament psicològic adreçat a joves i adolescents de 12 a 18 anys. L’objectiu és acompanyar-los emocionalment ja que la situació provocada per la pandèmia ha impactat a curt i llarg termini el dia a dia d’aquest col·lectiu en diferents àmbits (educació, ocupació, benestar mental, relacions socials, situació familiar etc.).Per aquest motiu, i arran de les necessitats detectades, a partir del mes d’octubre l’Oficina Jove comptarà amb un nou servei d’acompanyament psicològic adreçat a joves i adolescents de 12 a 18 anys. L’objectiu és acompanyar-los emocionalment ja que la situació provocada per la pandèmia ha impactat a curt i llarg termini el dia a dia d’aquest col·lectiu en diferents àmbits (educació, ocupació, benestar mental, relacions socials, situació familiar etc.).

A més de donar cobertura a l’Oficina Jove; s’oferirà de forma presencial als cinc Espais Joves, distribuïts territorialment per la ciutat. D’aquesta manera, es facilita que el servei sigui de proximitat amb els i les joves, sempre amb cita prèvia i seguint les mesures de protecció pertinents. Els i les joves interessades en aquest acompanyament i assessoria emocional poden contactar i demanar cita a través del telèfon 93.745.33.01, al whatsapp de l’Oficina Jove 689.321.945 o bé a través de l’Instagram @sbdjove.

D’altra banda, s’oferirà també suport a l’equip de professionals que treballen directament amb el col·lectiu jove, realitzant sessions conjuntes  per tal de donar-los eines de treball en els seu dia a dia i en relació als i les joves.
Aquest nou servei s’inclou en el pla de contingència del Sabadell postCovid-19, que ja es va iniciar el passat mes d’agost amb l’obertura dels Espais Joves de manera extraordinària durant l’estiu. Les activitats organitzades van comptar amb un alt èxit de participació.

Categories Drets Civils i Gènere, Joves Tags ajuntament, coronavirus, Covid-19, educació, joves, psicologa