PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

DRETS CIVILS

 

 

21
Març
2019

Nova edició de la Festa Holi, al parc de Catalunya

Serà el diumenge 24 de març, a partir de les 11 del matí

Nova edició de la Festa Holi, al parc de Catalunya

L’amfiteatre del parc de Catalunya acollirà aquest diumenge, 24 de març, una nova edició de la Festa Holi. La celebració, que tindrà lloc al matí, inclourà la tradicional escampada de colors que ja es poden recollir a diferents punts de Sabadell, amb una aportació d’1 euro. La Festa Holi Sabadell l’organitzen l’Associació Catalana de Bollywood i l’Ajuntament de Sabadell.

La festa començarà a les 11 del matí amb una presentació i a continuació s’interpretarà una coreografia general amb més de 350 ballarins de l’Associació Catalana de Bollywood, seguida d’una exhibició de balls de bollywood i bhangra, a càrrec de diferents escoles del país. La tirada de colors tindrà lloc a les 12 del migdia.

Després, la festa continuarà amb una classe de danses, música i també hi haurà mostres de gastronomia índia. Des de l’organització es recomana als assistents anar vestits de blanc i portar protecció solar.

El Holi, també conegut com la Festa dels Colors i la Festa de l'Amor, és una antiga festa religiosa hindú que s'ha tornat molt popular arreu del món. Aquesta festivitat també té un altre significat cultural: és la festa en què cada persona es pot alliberar dels errors del passat, oblidar i perdonar. La festa marca l'inici de la primavera. A Sabadell és l’onzena edició d’aquesta celebració.

Més informació

Categories Drets Civils i Gènere Tags drets civils, igualtat