PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

DRETS CIVILS I GÈNERE

 

01
Juny
2017

Nova edició de la Festa Intercultural a Can Puiggener en el marc del Pla Educatiu d’Entorn

Celebra aquesta setmana la dotzena edició

Nova edició de la Festa Intercultural a Can Puiggener en el marc del Pla Educatiu d’Entorn

La Festa Intercultural  a  Can Puiggener celebra aquesta setmana la dotzena edició. Impulsada en el marc del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) de la zona, la celebració és un dels projectes més emblemàtics del Pla, que disposa de la implicació de nombroses institucions, organismes i entitats, entre les quals l’Ajuntament de Sabadell i la Generalitat, centres i entitats de l’àmbit educatiu, associacions culturals, socials i esportives. La celebració ha programat el gruix de les activitats entre el divendres 2 i el diumenge 4 de juny, tot i que des d’aquest dilluns s’està portant a terme un torneig de futbol sala en el marc de la Festa Intercultural i també de la Festa de l’Esport.

Amb la Festa Intercultural de Can Puiggener s’implica tot l’entorn dels centres educatius del barri i també altres entitats que treballen conjuntament per impulsar i organitzar propostes educatives i altres propostes que afavoreixen la cohesió i la convivència.

L’activitat del divendres 2 de juny es concentrarà a l’Auditori del Centre Cívic de Can Puiggener on, durant tota la tarda, hi haurà actuacions musicals, teatre, lectura de contes, exhibicions i propostes interculturals. Tot plegat a càrrec d’alumnes de centres educatius, entitats del barri i de la ciutat. Les activitats culturals, de lleure, esportives, lúdiques i de convivència s’allargaran tot el cap de setmana a diferents espais, incloent també algunes propostes en el marc de la Festa de l’Esport.

Programa de la XII Festa Intercultural de Can Puiggener