PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

DRETS CIVILS

 

 

25
Maig
2023

Obert el període d’inscripcions per al projecte “Entitats liles”, que ofereix formació i assessorament en matèria de gènere

Obert el període d’inscripcions per al projecte “Entitats liles”, que ofereix formació i assessorament en matèria de gènere

L’Ajuntament de Sabadell posa en marxa una nova edició del projecte “Entitats liles”, que inclou formació i assessorament a entitats de la ciutat per tal de promoure la perspectiva de gènere en la pròpia organització i també en les accions que duen a terme per la ciutadania. L’objectiu és reduir les desigualtats de gènere i prevenir i abordar les violències masclistes i lgtbifòbiques que malauradament continuen presents a la nostra societat.

S’ofereixen quatre sessions de formació especialitzada mitjançant les quals es donaran recursos, eines, coneixements i estratègies per tal que les entitats promoguin i liderin accions concretes en matèria d’igualtat de gènere. En aquestes sessions, que tindran lloc al  juny i juliol en horari de tarda, hi participaran dues persones referents de cada entitat.

A més, i per tal d’acompanyar en el plantejament, construcció i execució de les accions específiques, cada entitat comptarà també amb assessoraments i una sessió de formació individualitzada. D’aquesta manera, les entitats participants podran treballar de manera autònoma i personalitzada, i desenvolupar mesures adaptades als seus interessos i necessitats. Es preveu finalitzar el procés de treball al mes de novembre, amb una trobada final de totes les entitats participants.

D’altra banda, també es farà una sessió de presentació del projecte i introducció a la perspectiva feminista, en aquest cas adreçada a totes les persones de cada entitat. Es farà la setmana del 5 de juny.

Aquest projecte s’adreça a totes les entitats de la ciutat i està organitzat per la secció de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Sabadell, en col·laboració amb l’Oficina d’Entitats i Voluntariat.

Les places són limitades i s’assignaran per estricte ordre d’inscripció. Les entitats interessades a participar-hi s’han de posar en contacte amb la secció de Feminismes i LGTBI (93 724 61 68 / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) abans del 29 de maig.

Categories Entitats, Sabadell 2030, Gènere, feminismes, LGBTI, Entitats i Voluntariat, Drets Civils i Gènere, Projectes Estratègics Tags formació a entitats, Oficina entitats i voluntariat