PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

DRETS CIVILS I GÈNERE

 

18
Octubre
2017

Participació aquest cap de setmana a París a la "Conferència Europea de Suport al Poble Sahrauí (EUCOCO)"

A la trobada participaran representants de l’agermanament de Sabadell amb l’Argub

Sabadell serà present aquest cap de setmana a la Conferència Europea de Suport al Poble Sahrauí (EUCOCO), que enguany celebra la 42 edició a París.

A la trobada participaran representants de l’agermanament de Sabadell amb l’Argub. En aquest sentit, i a través de la participació en taules rodones, abordaran les accions vinculades a aquest agermanament i les línies estratègiques de treball entre la nostra ciutat i el Sàhara.

L’EUCOCO aplegarà més de 400 persones vingudes de tot el món, entre les quals destacades personalitats polítiques, representants de municipis, activistes socials i dels organismes internacionals.

Aquesta trobada es realitza anualment des del 1975 i està promoguda pel moviment solidari a nivell mundial, amb l’objectiu d’aglutinar el màxim suport polític i social sobre la situació d’exili i d’ocupació il·legal que viu el poble sahrauí.

L’EUCOCO és un fòrum de debat que contribueix a la recerca d’una solució definitiva per al Sàhara Occidental, la conferència ha demanat entre d’altres la descolonització del territori per part del Marroc comesa ja fa més de 40 anys, i permetre que el poble Sahrauí pugui exercir lliurement el seu dret a l’autodeterminació, complint així, el deute històric, moral i polític que la comunitat internacional manté amb el poble Sahrauí.