PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

DRETS CIVILS I GÈNERE

 

20
Novembre
2020

Raquel Riba, il·lustradora de Lola Vendetta, farà una xerrada en línia el proper dimarts, titulada ‘El feminisme no es pateix, es gaudeix’

L’activitat, organitzada per l’Ajuntament de Sabadell, s’emmarca en el programa del 25 N

Raquel Riba, il·lustradora de Lola Vendetta, farà una xerrada en línia el proper dimarts, titulada ‘El feminisme no es pateix, es gaudeix’

El proper dimarts, 24 de novembre, tindrà lloc la xerrada en línia “El feminisme no es pateix, es gaudeix”, a càrrec de Raquel Riba, il·lustradora del conegut personatge gràfic Lola Vendetta. L’activitat està inclosa en el programa d’actes del 25N, Dia Internacional per a l’Eliminació de les Violències envers les Dones, amb el qual es volen visibilitzar els molts tipus de violències que pateixen les dones.

En aquesta xerrada, Raquel Riba ens acostarà el personatge de Lola Vendetta i reflexionarà entorn a un feminisme combatiu i d’apoderament. L’objectiu és sensibilitzar i donar eines a la ciutadania, especialment el jovent, perquè sigui conscient d’aquestes violències i desigualtats de gènere, les detectin i puguin combatre-les.

Lola Vendetta expressa el dia a dia de moltes dones en diferents àmbits, com ara la feina, els amics, la parella, la sexualitat, etc. El personatge creat per Riba dona veu als dubtes, ls frustracions i el descobriment que poden sorgir en una dona, amb una perspectiva mordaç i atrevida.

La xerrada és oberta i es podrà seguir en aquest enllaç.

Un personatge reivindicatiu

Lola Vendetta, amb un discurs reivindicatiu i d’apoderament, connecta amb les generacions més joves, com ho demostra el fet de tenir més de mig milió de seguidors al seu compte d’Instagram (@lola.vendetta). El personatge va néixer el 2014 i des d’aleshores ja compta amb tres llibres publicats: Lola Vendetta. Más vale Lola que mal acompañada, ¿Qué Pacha, Mama? i Lola Vendetta y los hombres.