PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

DRETS CIVILS

 

29
Gener
2021

Sabadell commemora la Setmana de l’Harmonia Interconfessional amb una conferència sobre el dol a càrrec del doctor Francesc Torralba

Sabadell commemora la Setmana de l’Harmonia Interconfessional amb una conferència sobre el dol a càrrec del doctor Francesc Torralba

L’acte tindrà lloc el dijous 4 de febrer amb representants de les diferents confessions religioses de la ciutat

Sabadell se suma a la commemoració de la Setmana Mundial de l’Harmonia Interconfessional, que Nacions Unides promou des del 2010. L’objectiu és fomentar el diàleg interreligiós i l’entesa mútua entre les religions, enteses com a dimensions fonamentals per a la cultura de la pau.

Enguany i atesa l’actual situació excepcional, s’ha volgut commemorar l’efemèride amb paraules i reflexions que puguin acompanyar la ciutadania de Sabadell. Per aquest motiu, el dijous 4 de febrer, a les 18h, el doctor Francesc Torralba, filòsof, teòleg i pedagog reconegut pel seu pensament humanista, impartirà la conferència  Afrontar el dol en temps convulsos.

A l’acte es convida els representants de les diferents confessions religioses de Sabadell. L’aforament és limitat i s’oferirà la possibilitat de gaudir de la conferència en diferit a través del canal de YouTube de Drets Civils i Gènere.

A Sabadell conviuen unes 10 confessions i conviccions que s’estructuren al    voltant d’uns 65 espais de culte. Una diversitat religiosa que queda recollida en el Mapa de Creences i Conviccions de la ciutat.

Francesc Torralba

Francesc Torralba i Rosselló és doctor en Filosofia, Teologia i Pedagogia. En l’actualitat és catedràtic acreditat a la Universitat Ramon Llull i imparteix cursos i seminaris en altres universitats d’Espanya i d’Amèrica. Alterna la seva activitat docent amb l’ofici d’escriure i divulgar el seu pensament. Dirigeix la Càtedra de Pensament Cristià del Bisbat d'Urgell i la Càtedra Êthos d’ètica aplicada a la Universitat Ramon Llull.

Ha publicat més de 1.500 articles i un centenar de llibres, el més recent publicat el 2020 sota el títol Paraules de consol. En la mort d'un ésser estimat.

 20210128 Francesc Torralba doctor en Filosofia Teologia i Pedagogia Setmana de lHarmonia Interconfessional 2021