PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

DRETS CIVILS

 

 

07
Juny
2021

Sabadell rep més de 113.000 euros per treballar en la sensibilització i defensa dels drets humans

Sabadell rep més de 113.000 euros per treballar en la sensibilització i defensa dels drets humans

Durant els anys 2021 i 2022, Sabadell rebrà 113.735,23€ de la Diputació de Barcelona per projectes de sensibilització i promoció dels drets humans, fomentant la diversitat i la convivència a la ciutat, a més de treballar específicament per a l’abordatge de les violències masclistes.

La major part de finançament es destinarà als Plans d’Educació per a la Ciutadania Global (ECG), amb l’objectiu d’impulsar una ciutadania conscient i compromesa amb els drets humans, la justícia global i la solidaritat internacional. D’aquesta manera, es donarà suport a activitats de foment de cultura de la pau, el voluntariat o el comerç just, entre d’altres. La tinenta d’alcaldessa de Feminismes, Benestar Animal i Participació, Marta Morell, ha posat en relleu que

“és imprescindible el foment dels dres humans, ja que la seva defensa implica la construcció d’un món més just, més equitatiu i més igualitari. Sabadell està fent aquesta feina”.

També es destinaran recursos a seguir fomentant la convivència i la diversitat, combatre les discriminacions i afavorir la igualtat d’oportunitats i la cohesió social entre la ciutadania, promovent alhora l'autonomia personal de les persones nouvingudes.

D’altra banda, una part d’aquests ajuts econòmics, més de 17.000€, són per a millorar la cobertura de les accions que s’estan duent a terme des del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD), duent a terme teràpies complementàries al tractament psicològic que permetin una atenció integral a la dona que pateix o ha patit violència masclista i facilitar la seva recuperació.

Aquests ajuts econòmics formen part de la convocatòria del Catàleg 2021 del Pla de Concertació Xarxa de Governs Locals 2020-2023 de la Diputació de Barcelona.

Categories Cooperació, Gènere, feminismes, LGBTI, Drets Civils i Gènere Tags drets humans