PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

DRETS CIVILS I GÈNERE

 

31
Octubre
2019

Visita als campaments de refugiats sahrauís propers a Tindouf (Algèria)

Sabadell forma part d’una delegació de 5 municipis que es desplaçarà als campaments

Visita als campaments de refugiats sahrauís propers a Tindouf (Algèria)

Una delegació de 5 municipis, entre els quals hi és Sabadell, es desplaçarà la propera setmana a Tindouf (Algèria), de la mà la Coordinadora Catalana d’Ajuntaments Solidaris amb el Poble Sahrauí (CCASPS) amb l’objectiu de conèixer la realitat dels campaments sahrauís i, alhora, fer seguiment dels projectes que s’hi impulsen o als quals es dona suport. 

La delegació de la CCASPS la integren representants municipals dels ajuntaments de Caldes de Montbui, Montornès del Vallès, Castelldefels, Sant Adrià del Besòs i Sabadell, així com representants del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. En el transcurs del viatge es visitarà un dels projectes en els quals s’hi col·labora, com és el cas del Laboratori de producció de medicaments genèrics, situat al centre de l’Hospital Nacional a Rabouni.

Així mateix, la delegació coincidirà amb la visita que farà la comissió quirúrgica i mèdica de Sabadell integrada amb personal de l’Hospital Parc Taulí per realitzar intervencions quirúrgiques i impartir formació al personal sanitari de la zona. Aquesta comissió la formen més d’una desena de professionals sanitaris de diferents especialitats – dermatologia, cirurgia, pediatria i infermeria- que tenen previst atendre pacients i fer cirurgies menors a l’Hospital de Bol.la.

D’altra banda, en el marc de l’agermanament de Sabadell amb el Sàhara, també viatjarà a la zona una comissió sòcio-educativa formada per joves sabadellencs, que realitzarà activitats de dinamització adreçades a infants i joves relacionades especialment amb l’art i la dansa.