PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
24
Agost
2023

El programa esportiu de Festa Major creix aquest any amb més d’una quarantena d’activitats

El programa esportiu de Festa Major creix aquest any amb més d’una quarantena d’activitats

El nombre de propostes en matèria esportiva creix en aquesta edició de la Festa Major, superant la quarantena (l’any passat eren a l’entorn d’una trentena). Entre les novetats, diumenge la Cursa Popular tindrà dues modalitats – de 5 i de 10 km—per a participants nascuts al 2010 i anteriors i les curses infantils recorreran distàncies de 300, 500 i 1.000 m. Tot plegat amb sortida i arribada al Pavelló de Sol i Padrís. En aquesta ocasió, no hi haurà Mitja Marató, precisament per afavorir la màxima participació i que la Cursa sigui el més “Popular” possible.

El recorregut de la cursa passarà pel passeig de Sant Oleguer (sortida), c. de Brutau, av. De Barberà, Rambla, pl. del Doctor Robert, pg. de la Plaça Major, pg. de Manresa, via de Massagué, c. de Vilarrúbias, c. del Convent, c. del Doctor Puig, c. de Sant Joan, c. de les Tres Creus, c. de la República, Rambla, av. de Barberà, c. de Sallarès i Marra, c. de Sol i Padrís i pg. de Sant Oleguer (arribada).

Les curses de 5 km (1 volta al recorregut) i 10 km (2 voltes al recorregut) començaran a les 10 del matí Les Curses infantils es faran a partir de les 11.30h https://web.sabadell.cat/esport

Hi haurà un espai de cangur gratuït per a infants de 3 a 12 anys entre les 9.30 i les 12.45 h. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer en aquest enllaç https://www.werun.cat/event/cursa-popular-de-sabadell/ fins al dijous 31 d’agost.

Torna la passejada amb bicicletes

Dilluns de Festa Major torna la Pedalada Popular, amb sortida i arribada a la Ronda de Ponent, un nou recorregut de 5,5 km pels carrers més cèntrics i un desnivell que es vol que sigui assolible per a tothom. El recorregut des de la ronda de Ponent anirà per la carretera de Terrassa, carretera de Barcelona, carrer de Brutau, avinguda de Barberà, Rambla. Plaça del doctor Robert, passeig de la Plaça Major, passeig de Manresa, via de Massagué, avinguda de l’Onze de Setembre, carrer de Pi i Margall, avinguda de Francesc Macià i arribada a la ronda de Ponent.

També organitzat per l’Ajuntament, el Bàsquet 3x3 tindrà lloc dissabte a la plaça de la Sardana, per a totes les categories, des de Mini a Sènior  (inscripcions obertes a l’enllaç http://basquetsabadell.com/inscripcio-3x3-festa-major-de-sabadell-2023/) i la Màster Class de Zumba, diumenge 3 a la plaça Garcia Planas, just després de la sortida de  les curses atlètiques de 5 i 10 quilòmetres. En tots els casos, les propostes compten amb la col·laboració de diferents entitats i clubs de la ciutat.

La resta d’activitats esportives del programa les organitzen un total de 26 entitats. Entre les propostes hi ha campionats o torneigs (bàsquet, tennis-taula,  escalada, vòlei platja, karate, esquaix,  tennis, bike trial, futbol-sala, americana de pàdel i ràpides d’escacs); exhibicions de maquetes de vaixells, arts marcials, clàssics del motor, dansa urbana, hip-hop i bike trial.

El programa inclou també classes obertes i tallers de spinning, salsa i batxata, body-balance, zumba, dansa urbana,  hip-hop, aikido, ioga, tir, jocs de futbol 3x3, escalada i tennis-taula; les gimcanes Busca-fites i la de bicicletes per a infants que no poden prendre part a la Pedalada; les trobades d’esports individuals; i les activitats aquàtiques d’aqua-gym, tastet de natació sincronitzada i els batejos de submarinisme.

Més informació

Categories Cultura i esport, Festa Major Tags esports, Festa Major 2023

Connecta't

APP Sincronitzats

APP Sincronitzats
Si vols estar al dia, descarrega't el #Sincronitzats!

Instagram

Instagram