PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
04
Setembre
2023

La Festa Major 2023 acaba amb el Castell de Focs i els concerts de Sharonne i Hotel Cochambre

La Festa Major 2023 acaba amb el Castell de Focs i els concerts de Sharonne i Hotel Cochambre

La Festa Major 2023 arriba al final aquest dilluns 4 de setembre, amb l’habitual castell de Focs al parc de Catalunya i els concerts a l’espai concert de l’Eix Macià de Sharonne i l’Orquestra Hotel Cochambre. Han estat quatre dies amb més de 300 activitats culturals, esportives i de lleure per totes les edats.

Prèviament al Fi de Festa, el Seguici de Festa Major arribarà al passeig de Manresa a les set de la tarda i des d’allà farà una última volta per la ciutat per avisar de la fi de festa. El recorregut començarà pel carrer de la Palanca i des d’allà continuarà pel carrer de Marià Fortuny, raval de Dins, carrer de la Mare de Déu de les Neus, via de Massagué, carrer de les Valls, carrer de l’Escola Industrial, carrer d’en Font, carrer de Sant Quirze, carrer de Gràcia i arribaran a la plaça de Sant Roc.

A la plaça, el seguici executarà el Ball Final per tancar la Festa Major, acompanyat per la Banda de Música de Sabadell.

El Fi de Festa començarà com és habitual amb el Castell de Focs, a partir de les 22 h a la plaça de Catalunya. Posteriorment a l’eix Macià, l’actuació deSharonne (22.20 h) i de l’Orquestra Hotel Cochambre (22.45) posaran punt final a la Festa Major d’aquest any.

 

Categories Cultura i esport, Festa Major Tags Castell de Focs, Festa Major, FMSBD23

Connecta't

APP Sincronitzats

APP Sincronitzats
Si vols estar al dia, descarrega't el #Sincronitzats!

Instagram

Instagram