PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
24
abril
2024

Obert el termini de presentació de propostes per al cartell de la Festa Major 2024

Obert el termini de presentació de propostes per al cartell de la Festa Major 2024

El concurs per triar el cartell que anunciarà la Festa Major de Sabadell 2024 ja ha obert el període per presentar-hi propostes. El certamen l’organitza Transports Urbans de Sabadell (TUS) com a empresa col·laboradora de la festa gran de la ciutat. La presentació de treballs es podrà fer fins al 31 de maig i enguany es valorarà que en els cartells aparegui alguna referència al fet que Sabadell és, durant 2024,  la Capital de la Cultura Catalana.

Enguany s’atorgarà un únic premi, dotat amb 1000€. Al concurs hi poden participar els alumnes matriculats el curs 2023-2024 que estiguin cursant ensenyaments reglats de grau o de cicles formatius d’arts plàstiques i disseny de les escoles d’art i/o disseny de Sabadell. També exalumnes graduats en aquestes escoles i en aquests nivells durant el curs 2022-2023. Igualment, hi poden optar estudiants de Sabadell matriculats el curs 2023-2024 que estiguin cursant ensenyaments reglats de grau o de cicles formatius d’arts plàstiques i disseny en altres escoles d’art.

Així mateix, en aquesta edició s’obre la possibilitat a la participació en el concurs de professionals de la il·lustració i del disseny gràfic (de Sabadell o que desenvolupin a la ciutat la seva professió).

Cada participant pot presentar un màxim d’un treball. Les obres han de ser originals, inèdites i dissenyades per a l’ocasió. Entre les especificacions del disseny, la proposta ha de transmetre una imatge de festa i participació, amb un missatge positiu, dinàmic, optimista i de comunitat, a la vegada que ha de funcionar com a cartell publicitari a la via pública. També es valorarà que la proposta tingui en compte la imatgeria popular de Sabadell i que sigui inclusiva en tots els sentits.

Consulta les bases del concurs i l’enllaç per a la presentació de propostes.

Categories Cultura i esport, Festa Major Tags Capital de la Cultura Catalana, Cartell Festa Major 2024, Concurs cartell

Connecta't

APP Sincronitzats

APP Sincronitzats
Si vols estar al dia, descarrega't el #Sincronitzats!

Instagram

Instagram