PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
FEMINISMES i LGTBI

 

22
Novembre
2021

Actes de commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de les Violències vers les Dones

Actes de commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de les Violències vers les Dones

El proper dijous és 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de les Violències vers les Dones, i amb motiu de l’efemèride a Sabadell s’organitzen un seguit d’activitats.

El dijous a les 9.15 del matí tindrà lloc l’acte d’adhesió al nou protocol per a l’abordatge de les violències masclistes i LGTBIfòbiques de Sabadell, a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia. L’acte compta amb la representació de les entitats, organismes i serveis que formen part del circuit per a l’abordatge d’aquestes violències. L’objectiu d’aquest protocol és millorar la coordinació i donar una resposta integrada, coordinada i eficaç a les persones afectades.

A les 12 del migdia tindrà lloc l’acte institucional a l’entrada nord de Sabadell (avda. de Matadepera amb el carrer de Lles) on es realitzarà la lectura del manifest de la Taula de Gènere, Feminismes i LGTBI, amb la presència de membres del consistori i representació de la Taula, i es presentarà un missatge unitari contra les violències masclistes.

També el dia 25 a l’Instagram TV de l’Oficina Jove (@sbdjove) es penjarà un vídeo sobre els micromasclismes. El Punt Lila serà al matí al Passeig de la Plaça Major i a la tarda davant del Centre Cívic de Can Llong, a l’avinguda Estrasburg.

A les 7 de la tarda el Centre Cívic Can Llong acull l’acte central “Veu de dona”, una performance a càrrec de 40 dones participants dels tallers de teatre de la Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell (FAVS) i de membres de la Taula de Gènere, Feminismes i LGTBI. Aquest acte, organitzat per la FAVS, inclou la visualització d’un curtmetratge i la lectura d’un manifest.

A més, del 22 al 25 de novembre la façana de l’Ajuntament s’il·luminarà de color lila. El programa d’activitats inclou diverses propostes, més enllà dels actes organitzats el dia 25 de novembre. El programa complet es pot consultar aquí.