PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
FEMINISMES i LGTBI

 

12
Juny
2018

Els espais joves de la ciutat pintaran 4 bancs amb la bandera irisada per reivindicar els drets del col·lectiu LGTBI

L’acció forma part de les activitats del programa Ventilem els armaris!

Els espais joves de la ciutat pintaran 4 bancs amb la bandera irisada per reivindicar els drets del col·lectiu LGTBI

La xarxa d’espais joves s’adhereix al programa Ventilem els armaris! Sabadell amb els drets de lesbianes, gais, bisexuals, trans i intersex, impulsat a la ciutat per commemorar el Dia contra l’Homofòbia, la Bifòbia i la Transfòbia i el Dia de l’Orgull LGTBI. És per això que, durant el mes de juny, els i les joves dels espais joves de Can Rull i Doctor Plans (al barri de Can Deu) participaran en diferents activitats per visibilitzar els drets de les persones LGTBI i rebutjar alhora qualsevol tipus de discriminació. Entre aquestes accions, es pintaran amb la bandera irisada 4 bancs ubicats a l’espai públic de la ciutat.

Els bancs es troben en zones properes als centres cívics de Can Rull i de Can Deu, on hi ha els espais joves i on fan bona part de les seves activitats setmanals. El fet de pintar aquests elements vol promoure la reflexió al voltant de la LGTBIfòbia i alhora contribuir a sensibilitzar el conjunt de la ciutadania sobre els drets d’aquest col·lectiu.

  • En el cas de l’Espai Jove Doctor Plans, l’acció es portarà a terme el dijous 14 de juny, de 17.30 a 20 h, i es pintaran bancs ubicats al c. del Romaní i a la plaça dels Castanyers.
  • L’acció de l’Espai Jove de Can Rull serà el dimarts 26 de juny, de 17 a 20 h, a dos bancs situats entre l’accés al centre cívic i la plaça de Benjamín Garcia. 

Altres activitats

Així mateix, s’han programat altres propostes. El dimecres 13 de juny, a les 17.30 h, l’Espai Jove Doctor Plans acollirà el debat Parlem de dubtes sobre la LGTBifòbia.

D’altra banda, el dilluns 25 de juny, l’Espai Jove de Can Rull es decorarà amb un gran arc irisat i el dijous 28 és prevista una trobada per inaugurar els dos bancs pintats per joves de la zona.

Més informació