PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
FEMINISMES i LGTBI

 

01
Juny
2018

Jornada de Portes Obertes al Servei d’Informació, Atenció i Acompanyament LGTBI

Serà el proper 6 de juny, dins el programa de commemoració del Dia contra l’Homofòbia, la Bifòbia i la Transfòbia i del Dia de l’Orgull LGTBI

Jornada de Portes Obertes al Servei d’Informació, Atenció i Acompanyament LGTBI

En el marc de la commemoració delDia contra l’Homofòbia, la Bifòbia i la Transfòbia i del Dia de l’Orgull LGTBI, el Servei d’Informació, Atenció i Acompanyament LGTBI, celebrarà el proper dimecres, 6 de juny, una jornada de portes obertes. La jornada ha previst dues sessions, una a les 12 del migdia adreçada a professionals i una segona, a les 16.30 h, oberta al públic en general. Les persones assistents podran conèixer les instal·lacions del servei i rebre informació sobre com s’hi treballa, qui s’hi pot adreçar o de quina manera s’aborden les situacions.

El Servei d’Informació, Atenció i Acompanyament LGTBI s’ha posat en marxa aquest any mitjançant un acord entre la Direcció General d’Igualtat de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Sabadell. Ofereix informació, assessorament i acompanyament a persones lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals (LGTBI), així com a persones del seu entorn proper i a professionals de diferents àmbits i entitats.

El recurs s’emmarca en l’aplicació de la Llei 11/2014 que estableix la necessitat d’oferir un servei d’atenció integral a les persones que pateixin, hagin patit o estiguin en risc de patir discriminació o violència per raó de l’orientació sexual, identitat o expressió de gènere, amb l’objectiu de donar-los respostes adequades, àgils, properes i coordinades. També facilita informació i suport a qualsevol persona de la ciutat que precisi d’assessorament o acompanyament en relació amb la diversitat afectivosexual i de gènere; a familiars, amistats o parelles de persones LGTBI o a professionals de diferents camps.

El Servei s’ubica a les dependències municipals del carrer d’en Vidal, 146. On també té la seu el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD). D’aquesta manera, s’ha conformat tot un servei global de Gènere, Feminismes i LGTBI, que treballa per l’equitat i la igualtat per a tota la ciutadania, amb l’objectiu d’assolir una ciutat diversa i lliure de sexisme.

Per assistir a la jornada de portes obertes cal inscripció prèvia, enviant un correu electrònic aAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al telèfon 93 724 61 68.