PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
IGUALTAT i LGBTI+

 

31
Març
2022

La sisena Fira Connecta’t a l’FP apropa aquest cap de setmana l’oferta de formació professional, amb activitats, xerrades i punts d’orientació

Avui, 31 de març, ha obert les seves portes i ofereix programació durant els dies 1 i 2 d’abril a Fira Sabadell

La sisena Fira Connecta’t a l’FP apropa aquest cap de setmana l’oferta de formació professional, amb activitats, xerrades i punts d’orientació

La sisena edició de la Fira Connecta’t a l’FP arrenca avui 31 de març i fins al 2 d’abril per donar a conèixer l’oferta en formació professional inicial, adaptada i ocupacional. La fira té un caràcter dual, presencial i virtual, i compta amb un programa amb diferents activitats, xerrades, tallers i punts d’orientació personalitzada.

La Fira de l’FP és una iniciativa de l’Ajuntament de Sabadell d’abast supramunicipal, amb representants de 14 municipis del Vallès Occidental i Oriental, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Treball.La Fira de l’FP és una iniciativa de l’Ajuntament de Sabadell d’abast supramunicipal, amb representants de 14 municipis del Vallès Occidental i Oriental, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Treball.

Des del 14 de març, al web www.connectafp.cat estan actives les inscripcions a l’accés general i a altres activitats amb aforament limitat, així com la consulta a recursos actualitzats.

L’accés és gratuït i requereix inscripció prèvia per a control d’aforaments, en un dels següents torns d’horaris de matí, del dijous 31 de març i del divendres 1 d’abril: de 9 a 11:15 h, d’11:30 a 13:45 h. Per l’accés general en horari de tarda 15:30 a 19 h i la jornada del dissabte al matí, no serà necessària la inscripció. També cal inscripció prèvia a les xerrades que es realitzen a l’espai firal.

Els horaris de la fira:

  • Dijous 31 de març: 8:45 h a 14:00 h i de 15:30 a 19:00 h
  • Divendres 1 d’abril: 8:45 h a 14:00 h i de 15:30 a 19:00 h
  • Dissabte 2 d’abril: de 10:30 h a 13:30 h

Categories Gènere, feminismes, LGBTI, Economia i treball, Educació, Formació Ocupacional, Joves Tags Fira FP