PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
FEMINISMES i LGTBI

 

25
Juliol
2018

Sabadell acull un intercanvi europeu de joves, centrat a visibilitzar les dones en processos de pacificació negociats

Tindrà lloc diumenge 29 de juliol, a les 7 de la tarda, a la plaça de Doctor Robert.

Sabadell acull un intercanvi europeu de joves, centrat a visibilitzar les dones en processos de pacificació negociats

Women and Peace (Dones i Pau) és el nom de l’intercanvi que aquests dies reuneix a Sabadell una trentena de joves de la nostra ciutat, Croàcia, Itàlia, Portugal i Polònia. La trobada, organitzada pel Taller d’Art, Cultura i Creació, es desenvolupa al Molí de Sant Oleguer fins al 30 de juliol i vol reivindicar el paper de les dones en els processos de pacificació negociats. La iniciativa, la finança el programa europeu Erasmus+ i compta amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell.

Durant la trobada, els participants duen a terme debats i dinàmiques liderades per dones per reflexionar sobre la negociació i les cures. L’autogestió és una altra de les característiques de l’intercanvi, que culminarà amb una performance a l’espai públic, una mostra que els mateixos joves definiran durant l’estada mitjançant un procés participatiu i que tindrà lloc diumenge 29 de juliol, a les 7 de la tarda, a la plaça de Doctor Robert.

En el marc de l’intercanvi, els participants prendran part en diferents activitats. Així, dins el programa, la FemC Marta liderarà un taller de rap, que pretén facilitar eines en la creació de rimes per a la mostra final del projecte. Una altra de les propostes és la xerrada a càrrec de la Nayat, una jove activista sahrauí, que explicarà el paper de les seves compatriotes en la creació i aixecament dels campaments i quin és el seu rol actualment.